måndag 8 januari 2018

Veddiges vattenfall

     
  
Jag tar vid där mitt förra inlägg slutade. Igår besökte vi alltså ett vattenfall som ligger en bit utanför Veddige. Det ligger i en skog som är som hämtad ur en saga om troll och skogsväsen. Stenarna är täckta av knallgrön mossa och de ser ut att när som helst få ögon och börja röra sig. Trots isande kyla så var det riktigt mysigt. Jag tog en massa bilder men som vanligt blir de halvsuddiga här på bloggen. Men SKIT SAMMA. De åker upp ändå.

Det har i alla fall vart supermysigt att ha barnens faster och kusiner på besök. Nu börjar vardagen igen och jag håller nu tummarna för ett jobb som jag vill ha. Kom igen 2018! Ge mig lite jävla flyt nu! För fan.

Förresten så insåg jag att datumen för mina inlägg blir lite "fel". För mig är detta inlägg skrivet den 7/1, men  eftersom att klockan är över tolv så blir datumet den 8:e. Ok, kanske 100 % ointressant för er att läsa om men jag vill bara påpeka att jag än så länge håller mitt löfte!

Ses imorgon!

3 kommentarer:

  1. Spännande med jobbet! Vad är det för något? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja! :) Det är på sågverket på Södra som ligger i Väro (inte långt ifrån Ringhals) Har bara sökt, inte hört nåt ännu.. Kram

      Radera