tisdag 17 mars 2015

Spindelskräck

Apropå min spindelincident här om dagen.

Jag ger er: 10 saker som du håller på med när du har spindelskräck:

- Reser ragg likt en skrämd katt när du äntrar ett rum där en spindel huserar. Du backar stelt ut ur rummet och pustar därefter ut som om du undkommit döden.

- På ren instinkt kastar ifrån dig telefonen när du av misstag råkar se klippet på Facebook med tjejen som har en spindel i munnen.

- När du går ner i en källare skannar du instinktivt av varje rum med blicken då du är smärtsamt medveten om att detta är ett tillhåll för våra åttabenta (o)vänner.

- När någon berättar en läskig historia om en spindel eller om du ser en bild på en, får du rysningar från nacken ner till tårna. Därtill känner du ett behov av att klia dig över hela kroppen för att försäkra dig om att du inte har en liten jäkel på dig.

- Om du har sett en spindel på en plats i ett rum och någon sedan har tagit bort den eller du dödat den (du skulle aldrig rädda detta djur) tittar du ändå på den platsen varje gång du går in i detta rum.

- När du ser en spindel på väggen, går du en omväg.

- När det värsta händer - d.v.s. du måste själv döda spindelhelvetet - planerar du dådet länge och väl. Och tillslut utför du det med full kraft och under stort ståhej.

- Du skiter fullständigt om det blir regn bara för att du dödat en spindel. Då får det väl regna då.

- Du är beredd att begå dråp om någon sjuk människa får för sig att jaga dig med en spindel i handen.

- Det finns endast 1 spindelbild som du kan uppskatta och det är denna:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar