torsdag 3 november 2011

Glögg och meddelande till tomten


Jag vet inte hur mycket jag egentligen älskar själva julafton, men tiden innan tycker jag är supermysig! Gillar höstmörkret (knäppt jag vet!). Att tända ljus, att förhoppningsvis få se de första snöflingorna och att krypa ner i soffan med en varm kopp glögg. Igår påbörjades årets glöggdrickande. Känns som att det blir en jul med mycket glögg! Sitter de facto och inmundigar denna dryck i detta nu. Har dock inga glöggkoppar, men tycker att mormors gamla kaffekoppar funkar fint för det ändamålet. Som en liten bonus hittade jag även pepparkakor i skafferiet. Lite mjuka var de också, vilket jag älskar (knäppt, jag vet!!)

Blev förresten rensning av saker på datorn. Alltså ingen musik.

Kära Tomten - och du finns, så önskar jag mig en ny dator i julklapp. Och fred på jorden. Jag har vart jättesnäll i år.....eller... ganska snäll i alla fall :)

2 kommentarer:

 1. Hej,
  Håller med om vartenda ord!
  Även mörkret är mysigt. Synd bara att det är så mycket stress förknippat med julen.
  Onödigt.
  Koppen på bilden, är det mormors? Den är verkligen hur fin som helst! Grattis, var rädd om den! Ps. datorer har faktiskt gått ner i pris, men varför inte rensa rejält en gång för alla. Ordentligt!
  Ha det mysigt.

  SvaraRadera
 2. Javisst är koppen fin! Har 4-5 stycken i olika färger och de har tillhört min mormor :)

  Angående dator så är jag ju tyvärr en applenörd. Once you go Mac you never go back, haha! Och deras datorer är ju lite dyrare :-/ Men håller med dig om att jag borde rensa ordentligt.

  Ha det gott!

  SvaraRadera