onsdag 5 januari 2011

Mysig dag, mysiga människor


Även om jag inte fick gjort allt jag skulle idag, så känns allt bara så gött. Har hängt med personer jag tycker om och då blir liksom resultatet att man mår bra.

Först en latte med Lisa, James och Eric. Sedan till Anna Banana som i mkt hög fart vispade ihop en guacamole och bjöd på middag! Och i det Burwallska hemmet spirade julen för fullt. Ja, ni förstår ju hur trevligt jag har haft det!

Har börjat ladda ner en del elektronisk musik och dancemusik (eller house eller vad det kallas). Har insett att det är riktigt gött, ibland nästan meditativt att lyssna på. När jag stod och väntade på 8:ans spårvagn, med Adrian Lux i hörlurarna tänkte jag på hur viktigt det är för mig att lyssna på inspirerande musik. Viss musik lyssnar jag på för att det helt enkelt är en jäkligt bra artist eller låt. Men sen finns det viss musik som har en ytterligare dimension än att den är bra. Viss musik ger mig idéer, massa egna uppslag och energi. Jag tror att det är en anledning till att jag börjat digga elektronisk musik mer och mer. Den ger mig sådan energi. Och min synt används allt oftare :)

Over and out.

3 kommentarer:

 1. Skulle vara roligt om du någon gång lade upp musik som du gjort - sedan fame factory. Du var så duktig då och vore roligt att se hur du förändrats! Åh vad roliga minnen jag har av alla spelningar med dig, Ida och Anders... fina röster, fina människor och fin musik. :) / Johanna

  SvaraRadera
 2. Hej Johanna - kul att du gillade min min musik! Lovar att jag ska lägga upp lite nytt. Är bara så himla kräsen när jag spelar in och tycker därför aldrig att det blir klart! Men jag får helt enkelt sänka kraven på mig själv och lägga ut lite nya låtar :)

  Håll utkik här på bloggen!

  SvaraRadera
 3. jaa mer elin musik vill vi ha! :D

  SvaraRadera