söndag 27 december 2015

Fullt schema


God fortsättning allihopa!

Som de flesta av er redan sett på Facebook och Instagram så har det fötts barn och firats jul sen sist jag skrev. Tänkte berätta om förlossningen här men måste nog ta ett stort andetag när jag gör det. Och ett så stort andetag orkar jag inte ta idag.

Så vad händer i mellandagarna?
Igår var det fullt drag här hemma - kompisar med barn på besök. 4 småttingar som sprang runt och 2 relativt nyfödda som sov i olika famnar. Vi käkade middag. Mattias och Li hade med sig rödspätta och kolja. Mattias är ju fiskare så bättre råvaror kan man inte få. Eftersom Jonas hade tagit fram fritösen blev det mesta friterat. Men gött var det. När alla åkt hem var man helt slut. Som Li sa så minns man typ inte vad man pratat om under kvällen för att det vart sånt ös, haha. Men trevligt var det!

Ikväll bär det av till Falkenberg. Blir lite käk och vin hos Angelica och Fredde. Och så kommer vår kära vän Malin som är hemma över julen! Hon befinner sig vanligtvis i USA så vi ses nästan aldrig. Ska bli så kul att ses!

Imorgon kommer ett par från Skåne förbi på en kaffe. Och så är det besök på BVC för att väga lillskrutten. Och på kvällen blir det rep inför den 30:e december. Och vad händer då? Jo, jag och tre vänner kommer att vara med i ett program på P4 Halland. Vi skall spela 4 låtar som varit hits under året. Tror att programmet pågår mellan 10-12 under förmiddagen. Skall bli kul, men känner mig i ärlighetens namn rätt ringrostig när det gäller sången. Men jag återkommer med mer info om detta.

Och senare i veckan kommer min syster med familj till Veddige!

Och nyår firas med Jonas syster och familj hos hans pappa.


Jepp. Jodå, så atte...
Varför berättar jag allt detta?
För att visa att jag har vänner och ett liv?
För att strukturera upp för mig själv vad som skall hända de närmsta dagarna?
För att jag inte har något mer spännande att skriva?

Antagligen allt det ovan nämnda.

Ha en fin dan efter dan efter dan efter dopparedan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar