onsdag 28 september 2011

Angelica Blick

(Källa: http://angelicablick.se)
(Källa: http://angelicablick.se)
(Källa: http://angelicablick.se)
Nu vill jag ge ett litet tips! Jag följer en hel del bloggar. Det innebär att jag inte kan kolla alla varje dag, för då skulle jag inte göra något annat än att sitta vid datorn! Men det finns de som jag kikar in på regelbundet och en av dem är Angelica Blick. Hon håller ju på att bli en av de största bloggerskorna i Sverige. Något jag absolut kan förstå. För enligt mig är det en mycket bra modeblogg. Jag kan ibland känna att vissa modebloggar nästan blir lite småtråkiga (kanske för att det finns så många...) Men så känner jag inte med Angelicas!

Hon bloggar om sig själv, om mode och visar upp sin egna stil och sina outfits. Alltihop med stora, fina bilder. Hon vann nyligen utmärkelsen "Årets bloggraket" på Blog Awards. Och hon avslöjade här om dagen att hon kommer att släppa en egen kollektion för Nelly.com. Ett samarbete som jag tror kan bli riktigt bra :) 

Fröken Blick har en snygg och personlig stil. Hon stylar sina outfits med finess och jag blir alltid inspirerad. Bloggen är stilren och enkel, vilket tilltalar mig. Sen är hon ju supersöt och jättefin på alla bilder. Dessutom verkar hon vara en trevlig tjej! 

Kort och gott en blogg jag kan rekommendera (till er som inte redan känner till den) :)

Bilderna är lånade från http://angelicablick.seIn och titta själva vettja!

1 kommentar:

  1. Den bästa blogg jag läst, en blogg som verkligen håller en kvar. Älskar henne!

    SvaraRadera