söndag 10 april 2011

Presenter, blåmma och tacktal
Så var man tillbaka i lägenheten. Helgen har bjudit på massor av sol, födelsedagskalas, 30-årspresenter, häng med familj och liten träff med lilla Marie. Bilder från helg får jag lägga upp imorgon. Vad är det då som visas på dagens bilder? Jo, jag har fått presenter i förskott! Av syrran och hennes kille fick jag en jeansjacka från Levi's. Sketasnygg. Av min goda vän Marie fick jag ett helt fantastiskt te från Kusmi Tea. Det smakar choklad och luktar som lycka. Chokladpraliner fick jag också. Och varför har jag lagt upp ganska tråkiga bilder på växter? Min moster hade fejkblommor (eller blåmmor som min mor och moster säger) som jag kunde ta med mig hem. Mamma ville att jag skulle lägga upp bilder på dem när de fått en plats i lägenheten. Så, varsågod mamma! Och tack Marita. Det blev jättefint!

Jag avslutar denna helg med att även säga tack till Ida och Istvan för ett mysigt kalas, jacka, dögod tårta och en trevlig helg. Tack till Marie för att du är världens bästa! Och tack Jonas för att du lagat god mat som jag skall äta nu.

Vilket oscarsgala-moment! Ett tvättäkta tacktal!!

....And I wanna thank my parents for always beliveing in me. And I wanna thank the academy. But most of all - I wanna thank God for blessing me with a beautiful peronality, a wonderful life and perfect looks. Thank you! Thank you!

4 kommentarer:

 1. Tack själv! Och du, jag gillar också din PERONALITY!! Haha..

  SvaraRadera
 2. Du e fan bäst! I löv it!! Hahaha.. (skratt som slutar med magont)

  SvaraRadera
 3. Shoot, nu får Li och jag tänka om; vi hade Kushmi te som förslag på present ;) Nåt annat som står på önskelistan?

  SvaraRadera
 4. Ida - peronality är ett nytt ord och betyder att man är lik Evita Peron ;-)

  Marie - jag ÄR fan bäst! Hälsa magen förlåt....

  Mia - det var ju försmädligt... Vet inte vad jag önskar mig. Jag ska fundera och sen kan jag gå in på eventsidan på Facebook och skriva om jag önskar mig nåt! :-)

  SvaraRadera