onsdag 9 februari 2011

Magisk musikDetta är så bra att det nästan blir jobbigt. Vad ska jag säga? Jag har gåshud hela låten igenom. Alison Krauss har kanske den klaraste rösten i världen. Union Station är fantastiska musiker. Alla är så sjukt synkade och säkra, men ändå tycker jag inte att det blir tråkigt. Alison och killarna verkar så himla mysiga. Och som stor fantast av stämsång blir jag alldeles till mig i trasorna när jag lyssnar på "Let me touch you for a while". Detta var den första låt jag hörde med detta gäng och jag blev förälskad direkt. Sedan tittade jag igenom hela denna konsert och musiken gick rätt in i mitt hjärta. Efter det har Krauss varit en stor inspiration :)

Hoppas att ni tycker att det är lika vackert som jag gör!

1 kommentar:

 1. "We love music & t-shirts"
  Vem kan göra det snyggaste t-shirt-trycket? Nu drar Universalpixel & Ljudvall igång en design tävling med temat musik. Vi gillar bloggen, den är väldigt kreativ. Det hade varit jättekul om du hade velat vara med i tävlingen.

  Se här hur du deltar: http://www.facebook.com/home.php#!/pages/Ljudvall-feat-Universalpixel/190209834347216?sk=app_192592087420236

  Den 21 Mars till den 4 April pågår röstningen om bästa t-shirt-tryck. Den t-shirten med flest ”Gilla” vinner. Den 4 April meddelas vinnaren.

  Och nu till det viktigaste, vad vinner man?

  1. Ditt namn kommer att stå på varje t-shirt som säljs med din design, människor kommer att köpa din t-shirt.
  2. Kommer din design etta så får du din egen t-shirt hemskickad.
  3. Du kan tjäna pengar på din design, för varje såld t-shirt får du en kommission på 2,5% av försäljningspriset.(Du kan tjäna upp till 10 000kr per år)


  TIPS!
  Sysslar du med musik idag? Tveka inte att skicka med ett SoundCloud ljudklipp med din design, blir ditt bidrag utvald lägger vi upp ditt ljudklipp under t-shirt bidraget som alla kan lyssna på. Hoppas du vill vara med, vi ser fram emot att se ditt bidrag!

  Mvh,
  Nathalie
  Universalpixel & Ljudvall

  SvaraRadera