tisdag 1 februari 2011

Hjälp från ovanKänner att jag inte levererar det jag lovar. Här utlovar jag musik, konst, kreativitet och annat skoj. Och vad får ni läsare? Jo, tystnad, okonst och annat tråk! Plus en massa ursäkter. En massa "om" och "men" och "jag ska bara". Jag har blivit Alfons Åberg!!! Så vad har jag då tänkt att göra åt detta?

Det vet jag inte.

Inspirationen vill inte infinna sig för tillfället. Varsågod - ännu en ursäkt. Tycker att det på bilden ser ut som om molnen skingrar sig för en himmelsk makt. Lyssnar man noga kan man nästan höra halleluja-kören. Det är nog så som jag motvilligt betraktar inspiration. Som att ett ljus skall komma ner och ge mig idén till den vackraste låten och den mest fulländade tavlan. Jag antar att jag inte är ensam om att se det så. Och inte ensam om att veta att så är det inte. Jag har i alla fall aldrig hört någon halleluja-kör eller sett något ljus. Det jag innerst inne vet är att om man inte gör något, så blir inget gjort. Sitter jag bara och tänker "måla", "skriva", "musik" så är jag ju bara en idiot som tänker lösryckta tankar!

Jag ska i fortsättningen våga vara mer ... vågad. Och, NEJ, här skall inte publiceras några opassande bilder eller dylikt. Jag menar att jag ska våga lägga upp mina idéer på bloggen. Även de som enligt mig själv inte är fulländade. För jag tycker ju aldrig att något jag gör är gott nog.

Dessutom kan ni vänta er fler texter av detta slag. Inte just "Elin-är-hopplös"-texter (eller kanske några), utan texter baserade på sånt som flyger runt i min skalle. Om de ändå flyger omkring där inne, kan de lika gärna hamna här och kanske vara till glädje för någon annan!

Godnatt go'vänner...

2 kommentarer:

  1. Ibland om man bara kör på i blindo "öser", kan det av slumpen uppstå fragment som inspirerar till något användbart. Bortom den mänskiga hjärnans förmåga, en maskin. Ja lite så kan man tänka.

    SvaraRadera
  2. Håller med! Ibland låser man sig bara när man tänker för mycket. Ska försöka var mer "maskin" :)

    SvaraRadera