onsdag 21 mars 2012

Altanen som gud glömde


Men så jävla underbart att man flyttat in i ett spindelnäste! Undertecknad har en spindelskräck som heter duga och igår upptäckte jag att vår altan kryllar av feta, välmående husspindlar. GAAAAHHH!!

Jag får rysningar, gåshud, tårar i ögonen, skriker och utstöter små mesiga pip när jag ser spindlar av denna sort. På riktigt! Jag drömde mardrömmar om dem hela natten och föreställde mig hur de lömska varelserna kunde lukta till sig rädsla och tog sig in i vårt sovrum.

Bara när jag tittar på bilden ovan går en kall kår längs ryggen och jag skriker högt. Den föreställer spindeln som i detta nu sitter på vår fatboy och fläker ut sig. En likadan spindel sitter i taket och igår tog Jonas hand om en i samma storlek som försökte kamoflera sig mot en låda.

Nu finns bara två vägar att gå:

Antingen tillskriver jag dem olika personligheter och ger dem söta namn, eller så deklarerar jag KRIG mot de små äckliga krypen!

2 kommentarer:

 1. Krig! Helt klart!!!
  Håller med dig!
  De är fruktansvärt vidriga små varelser som inte ingår i någon annan kategori än monster!
  USCH!
  Vi hade massa i källaren - så jag vägrade gå ner...
  TILLS... jag hittade nåt på nätet!
  Jag ver skeptisk - men de verkar faktiskt funka!
  Små dosor som man sätter i eluttagen. Kommer från Silverline och heter SPindelfritt. De ger ifrån sig små högfrekventa (eller låg... minns inte) ljud som spindlar tydligen inte gillar! Möss är tydligen heller inte förtjusta i de små ljuden.
  Så - nu har jag det lugnare och vågar hjälpa till med att elda i pannan och sköta tvätten ;)
  Hoppas att det problem med löser sig!
  Skaffa dosor - eller katt ;)

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset! Ska absolut prova detta!! Har i och för sig katt... Undrar om hon kommer störas av ljudet?

  SvaraRadera