söndag 7 februari 2016

Melodifestival och bilproblem

Vad gör jag uppe? Vet inte. Borde gå och lägga mig.

Ikväll var det mello. Det gick som jag gissade - Ace Wilder till final och likaså en jätteduktig kille. Anna Book agerade extranummer eftersom hon blivit diskad. Ledsen, men jag har supersvårt för henne. Och bidraget hade passat perfekt i melodifestivalen anno -99. Typ.
För en gångs skull var vissa av humorinslagen riktigt roliga. Jag har inte skrattat åt pausunderhållningen på Melodifestivalen sen Björn Gustavsson, men det var fantastiskt roligt när skådespelerskan Stina Ekblad reciterade Samir och Viktors låt Groupie. Detta med en tyngd som bara en dramatenskådis kan:
Älskar när hon säger "Oj, oj, oj, oj, oj, oj" , haha!

Annars då? I förrgår skulle vi lämna in vår nya bil (inte ny-ny, men ny) för att få däcken bytta då de befintliga vinterdäcken inte var fräscha. Jonas körde i förväg med Volvon till verkstan i Åsa. Jag kom efter med den nya Toyotan som skulle lämnas in. Vi tog ut Sigge ur Toyotan och preppade så att vi kunde lämna in nycklarna till verkstan. Volvon gick på tomgång i väntan på att vi skulle åka hemåt med den. Plötsligt hördes ett dovt pang och ett högt "PSSSSCCCCHHHHHHH!!!!!" Ur motorhuven på Volvon kom ett stort vitt moln av rök. Vi stod tysta och helt förstummade. Var det bilens dödssuck? Det såg verkligen ut - och LÄT - som att motorn gav upp. Helt sjukt! Så vi fick snällt flytta över barnen i Toyotan igen och i stället lämna in nycklarna till Volvon. Tydligen var det expansionskärlet som hade exploderat.
Crazy daisy...


Nej men seriöst - vad gör jag uppe??!! Anna-Vera sover, Sigge sover, Jonas sover. Till och med katten sover.

Jag lägger mig nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar