onsdag 16 maj 2012

Bloggandet och Instagram

Nu har jag funderat lite över mitt bloggande. Och jag tänker - vem fan är egentligen inne här och läser? Det känns oftast som att jag skriver ut i tomma rymden. Och det har nog dragit ner lustnivån lite. Därtill har det gjort att mina inlägg blivit halvdana. Dessutom har jag ju haft någon vision om att jag ska lägga upp finfina bilder, bra texter och massa inspirerande saker. Det är bara roligt när man känner att det finns en mer fast läsarskara och när det blir mer feedback.

Nu låter det som att jag dissar de som läser bloggen (om ni nu inte har gett upp efter denna inläggsglesa tid). Det är inte meningen! Har bara vart tvungen att fundera över hur jag vill blogga. För att jag ska tycka att det är kul.

Så. Vad har jag då kommit fram till?
Jo - jag ska fortsätta blogga, men bara precis vad jag känner för. Kanske blir det fina bilder och musik. Kanske inte. Kanske blir det bara små saker som jag tänker på. Kanske blir det bara enkla redogörelser för vad som hänt under dagen. Alltså precis vad som helst!

Föturom denna kungörelse vill jag återigen puffa för Instagram (som ni ser bilder från här ovan). Det är faktiskt där jag har hängt nu när jag har vart frånvarande på bloggen. Så vill ni ha fina bilder tagna av moi, så ska ni BÖRJA FÖLJA MIG! GÖR'T! NUUUU!

(Varning! Det kommer bli betydligt flummigare nu när jag släpper lös Elin-hjärnan här på bloggen)

6 kommentarer:

 1. Jag tycker att det inte spelar någon roll vad du bloggar om för det är lika roligt att läsa din blogg ändå :-) jag läser alltid din blogg men är dålig på att kommentera tyvärr.
  Kramar till dig Elin :-)

  SvaraRadera
 2. Tack Hanna! Som sagt, inte meningen och tjura mot er som läser :) Ni är grymma! Kram Elin

  SvaraRadera
 3. Jag håller med Hanna

  SvaraRadera
 4. Mår Elin-blogg får de pipoll

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, fattade först inte vad det stod :)

   Radera